Popis
Tato kazeta je ideální jako dárek pro každého milovníkavaření. Kulinář Dárková kazeta koření ,,Pro šéfkuchaře" obsahuje Bylinkové máslo 60 g, Gulášová směs 100 g, Koření na ryby 80 g. Složení koření na bylinkové máslo: sušený česnek, pažitka, mořská sůl ma. 15%, pepř bílý, cibule sušená, petržel list, sušené bylinky (oregano, tymián, rozmarýn). Složení Gulášové směsi: paprika sladká, paprika pálivá, cibule granulát, kmín celý, mořská sůl max. 15%, pepř černý. Složení koření na ryby: drcený kmín a mletý, koriandr, mořská sůl max. 15%, česnek, zázvor, petržel nať, rozmarýn, tymián, saturejka, libeček, šalvěj. Každé koření je baleno v praktickém plastovém kbelíčku. Kbelíčky jsou stohovatelné. Kulinář Dárková kazeta koření ,,Pro šéfkuchaře", klíčové vlastnosti: Koření je vyrobeno pouze z čerstvých a kvalitních sušených bylin, zeleniny, koření a mořské soli. Ve směsích nejsou žádná „Éčka“, ochucovadla a nepřirozené prvky. Koření obsahuje pouze 15% mořské soli. Balení v plastových kyblíčcích zaručuje dlouhou trvanlivost, umožňuje praktické použití a přehledné stohovatelné uložení. Kulinář Petr Stupka je chráněná česká značka garantující vysokou kvalitu nabízeného koření. Koření Kulinář vyrábí Jiří Červenka - Tábor - Sezimovo Ústí v certifikovaném provozu. Správné použití - Pro směsi bylin, zeleniny a koření všeobecně platí, že stačí jen poměrně krátké povaření, podušení či dopékání a proto je přidávejte do pokrmů v závěrečné nebo konečné fázi úpravy. Chuťové a vonné látky v každém koření ničí přílišný žár, rozpálený tuk, prudký gril nebo trouba nad 180°C. Zkuste si cenu Koření Kulinář přepočíst na gramy a porovnejte ji s konkurencí, popřípadě vyhodnoťte obsah soli ve směsích. Nakonec přivoňte a porovnejte kvalitu.