skvělé koření nejen na brambory pečené, ale také do brambor šťouchaných nebo amerických
Výborná univerzální směs koření na pečené brambory. Tato originální receptura je vhodná pro brambory pečené, šťouchané, americké brambory, nebo třeba pro ozvláštnění bramborových hranolek. Pokud máte rádi brambory na všechny způsoby nesmí vám toto koření v kuchyni chybět. Kulinář Pečené brambory 90g vám pomůže připravit skvělé brambory s neotřelou chutí i pro vaše návštěvy. Složení: drcený kmín, cibule, mořská sůl (15%), sladká paprika, mletý koriandr, česnek, mletý pepř černý, petrželový nať.
Kulinář Petr Stupka, klíčové vlastnosti:
-
Koření je vyrobeno pouze z čerstvých a kvalitních sušených bylin, zeleniny, koření a mořské soli. Ve směsích nejsou žádná „Éčka“, ochucovadla a nepřirozené prvky. Koření obsahuje pouze 15% mořské soli. Balení v plastových kyblíčcích zaručuje dlouhou trvanlivost, umožňuje praktické použití a přehledné stohovatelné uložení.
-
Kulinář Petr Stupka je chráněná česká značka garantující vysokou kvalitu nabízeného koření. Koření Kulinář vyrábí Jiří Červenka - Tábor - Sezimovo Ústí v certifikovaném provozu.
-
Správné použití - Pro směsi bylin, zeleniny a koření všeobecně platí, žestačí jen poměrně krátké povaření, podušení či dopékání a proto je přidávejte do pokrmů v závěrečné nebo konečné fázi úpravy. Chuťové a vonné látky v každém koření ničí přílišný žár, rozpálený tuk, prudký gril nebo trouba nad 180°C.
-
Zkuste si cenu Koření Kulinář přepočíst na gramy a porovnejte ji s konkurencí, popřípadě vyhodnoťte obsah soli ve směsích. Nakonec přivoňte a porovnejte kvalitu.