Lehce pálivá směs koření, výborná do gulášů, na steaky i pizzu.
Unikátní cikánská směs - temperament do každého hrnce i kotlíku. Jedná se o trochu ostřejší paprikovou směs do gulášů. Vhodná je i na steaky, pizzu k pečínce, do omáček i na grilovanou zeleninu. Ozvláštní výpek, zavoní v dresinku i ochutí salsu.
Parametry koření Kulinář cikánská směs
Hmotnost: 70g
Složení: paprika, sůl mořská (max. 15%), cibule sušená, kmín, černý pepř, petrželová nať, mrkev, libeček
Baleno v praktickém plastovém kbelíčku.
O koření Kulinář Petr Stupka
Koření je vyrobeno pouze z čerstvých a kvalitních sušených bylin, zeleniny, koření a mořské soli. Ve směsích nejsou žádná „Éčka“, ochucovadla a nepřirozené prvky. Koření obsahuje pouze 15% mořské soli. Balení v plastových kyblíčcích zaručuje dlouhou trvanlivost, umožňuje praktické použití a přehledné stohovatelné uložení.
Český výrobek
Kulinář Petr Stupka je chráněná česká značka garantující vysokou kvalitu nabízeného koření. Koření Kulinář vyrábí Jiří Červenka - Tábor - Sezimovo Ústí v certifikovaném provozu.
Správné použití
Pro směsi bylin, zeleniny a koření všeobecně platí, že stačí jen poměrně krátké povaření, podušení či dopékání a proto je přidávejte do pokrmů v závěrečné nebo konečné fázi úpravy. Chuťové a vonné látky v každém koření ničí přílišný žár, rozpálený tuk, prudký gril nebo trouba nad 180°C.
Kvalita a cena
Zkuste si cenu Koření Kulinář přepočíst na gramy a porovnejte ji s konkurencí, popřípadě vyhodnoťte obsah soli ve směsích. Nakonec přivoňte a porovnejte kvalitu. Rozhodně se srovnávání nebojíme!