Vynikající jehla pro snadné vykrajování spirály z brambor. Vykrojenné brambory můžete snáze naplnit. Postup: Do oloupaného syrového bramboru zapíchneme jehlu a krouživým pohybem v něm vytvoříme dutinu, kterou plníme masovou, houbovou a jinou náplní. Zapečeme v troubě. Zbylé spirály lze osmažit.    Jehla se nejlépe používá na úzké dlouhé brambory. Jehla se dá využít i k odvrtání jadřince z jablek. Materiál: kov s povrchovou úpravou


Zákazníci ke zboží zakoupili

Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. 17. listopadu 298, Příbram, 261 01, IČ: 48565164, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím