Popis
Tradiční směs český bramborák oceníte nejenom do bramborových placek. Koření je naprosto bez soli. Snadno s ním ochutíte bramboráky a bramborové placky. Hodí se také do mletých mas, nádivek a dalších pokrmů tradiční kuchyně. Lze přidat také do polévky nebo kapusty. Parametry koření Kulinář český bramborák Hmotnost: 65 g Složení: česnek, cibule, kmín, majoránka, pepř černý, petržel, brambory mleté Baleno v praktickém plastovém kbelíčku. O koření Kulinář Petr Stupka Koření je vyrobeno pouze z čerstvých a kvalitních sušených bylin, zeleniny, koření a mořské soli. Ve směsích nejsou žádná „Éčka“, ochucovadla a nepřirozené prvky. Koření obsahuje pouze 15% mořské soli. Balení v plastových kyblíčcích zaručuje dlouhou trvanlivost, umožňuje praktické použití a přehledné stohovatelné uložení. Český výrobek Kulinář Petr Stupka je chráněná česká značka garantující vysokou kvalitu nabízeného koření. Koření Kulinář vyrábí Jiří Červenka - Tábor - Sezimovo Ústí v certifikovaném provozu. Správné použití Pro směsi bylin, zeleniny a koření všeobecně platí, že stačí jen poměrně krátké povaření, podušení či dopékání a proto je přidávejte do pokrmů v závěrečné nebo konečné fázi úpravy. Chuťové a vonné látky v každém koření ničí přílišný žár, rozpálený tuk, prudký gril nebo trouba nad 180°C. Kvalita a cena Zkuste si cenu Koření Kulinář přepočíst na gramy a porovnejte ji s konkurencí, popřípadě vyhodnoťte obsah soli ve směsích. Nakonec přivoňte a porovnejte kvalitu. Rozhodně se srovnávání nebojíme!