Koření Kulinář divočina 85g
Kód: 219127
Výrobce: Kulinář Stupka
Úžasné vyvážené koření vhodné do svíčkové, rajské a dalších omáček. Celý popis >
Dostupnost:
skladem 4 ks (info)
Popis
Originální koření divočina na maso, do omáček, paštiky i zabijačky. Kvalitní vyvážená, jemně mletá směs koření k širokému využití. Vynikající do svíčkové, rajské a jiných omáček. Hodí se ke zvěřině a dalším pečením. Vhodná také do paštik a na zabijačkové speciality. Parametry koření Kulinář divočina Hmotnost: 85g Složení: jalovec, mořská sůl (max. 15 %), bobkový list, tymián, pepř černý, nové koření, muškátový ořech, zázvor, rozmarýn. Baleno v praktickém plastovém kbelíčku. O koření Kulinář Petr Stupka Koření je vyrobeno pouze z čerstvých a kvalitních sušených bylin, zeleniny, koření a mořské soli. Ve směsích nejsou žádná „Éčka“, ochucovadla a nepřirozené prvky. Koření obsahuje pouze 15% mořské soli. Balení v plastových kyblíčcích zaručuje dlouhou trvanlivost, umožňuje praktické použití a přehledné stohovatelné uložení. Český výrobek Kulinář Petr Stupka je chráněná česká značka garantující vysokou kvalitu nabízeného koření. Koření Kulinář vyrábí Jiří Červenka - Tábor - Sezimovo Ústí v certifikovaném provozu. Správné použití Pro směsi bylin, zeleniny a koření všeobecně platí, že stačí jen poměrně krátké povaření, podušení či dopékání a proto je přidávejte do pokrmů v závěrečné nebo konečné fázi úpravy. Chuťové a vonné látky v každém koření ničí přílišný žár, rozpálený tuk, prudký gril nebo trouba nad 180°C. Kvalita a cena Zkuste si cenu Koření Kulinář přepočíst na gramy a porovnejte ji s konkurencí, popřípadě vyhodnoťte obsah soli ve směsích. Nakonec přivoňte a porovnejte kvalitu. Rozhodně se srovnávání nebojíme!
Parametry
Záruka | 2 roky |
Mohlo by Vás zajímat