Popis
Krkovička gril je trediční směs na vepřovou pečínku. Vhodná přímo na maso nebo na přípravu marinády z vody a oleje. Perfektní na pečeně i steaky, do sekaných mas, dušených pokrmů. Lze využít také do placek a zapékaných nudlí. Pro grilování stačí rozmíchat směs s vodou, přisolit případně doplnit čerstvým česnekem a tmavou sojovou omáčkou – v této marinádě pak máčejte porce krkovice i jiného masa a nechte uležet. Parametry koření Kulinář krkovička gril Hmotnost: 100 g Složení: kmín, česnek, cibule, mořská sůl (max. 15%), zázvor, koriandr, libeček Baleno v praktickém plastovém kbelíčku. O koření Kulinář Petr Stupka Koření je vyrobeno pouze z čerstvých a kvalitních sušených bylin, zeleniny, koření a mořské soli. Ve směsích nejsou žádná „Éčka“, ochucovadla a nepřirozené prvky. Koření obsahuje pouze 15% mořské soli. Balení v plastových kyblíčcích zaručuje dlouhou trvanlivost, umožňuje praktické použití a přehledné stohovatelné uložení. Český výrobek Kulinář Petr Stupka je chráněná česká značka garantující vysokou kvalitu nabízeného koření. Koření Kulinář vyrábí Jiří Červenka - Tábor - Sezimovo Ústí v certifikovaném provozu. Správné použití Pro směsi bylin, zeleniny a koření všeobecně platí, že stačí jen poměrně krátké povaření, podušení či dopékání a proto je přidávejte do pokrmů v závěrečné nebo konečné fázi úpravy. Chuťové a vonné látky v každém koření ničí přílišný žár, rozpálený tuk, prudký gril nebo trouba nad 180°C. Kvalita a cena Zkuste si cenu Koření Kulinář přepočíst na gramy a porovnejte ji s konkurencí, popřípadě vyhodnoťte obsah soli ve směsích. Nakonec přivoňte a porovnejte kvalitu. Rozhodně se srovnávání nebojíme!