Velmi kvalitní minerální kastrol z kovaného hliníku od Španělské společnosti MONIXBRA. Vyníká svým odolným povrch s technololgií americké společnosti WITHFORD. Tento nepřilnavý povrch je třívrstvý s titanovými a keramickými částicemi, díky kterým je velice odolný a má dlouhou životnost. Díky nepřilnavosti můžete své pokrmy připravovat na minimálním množství tuku bez připálení. Poklice ze skla s nerezovým úchytem a otvorem pro odvod páry je odolná do teploty max 180 °C. Úchyty z nerezové oceli jsou ke kastrolu přichyceny pevně nýty. Díky nim je kastrol vhodný také do elektrické či plynové trouby do maximální teploty 230°C. Neobsahuje žádné PFOA (nevypařují se žádné toxické látky při přehřátí). MONIXBRA MINERAL Kastrol mělký s poklicí 28 cm se snadno udržuje, stačí pouze umýt pod tekoucí vodou s přidáním saponátu nebo dát do myčky nádobí. Kastrol je vhodný na všechny druhy sporáků - elektrické, plynové a sklokeramické včetně indukčního.


Zákazníci ke zboží zakoupili

Právě prodáno

Kovová teleskopická rozpěrná tyč 60 - 106,5 cm Přemysl, Liberec Před 4 min.

Vál na těsto dřevěný 50x35 cm Jitka, Teplice Před 27 min.

Termoska-plechovka ner. 0,4 l AUTO Pavlina, Sedlčany Před 32 min.

Láhev skleněná Oxford patentní uzávěr 1 l Kateřina, Praha 4 Před 38 min.

Petra plast 907400 Plastový jídlonosič 3x1 l Dagmar, Koryčany Před 56 min.

Odstředivka na salát červená "Fortuna"-5 l Khac, Mladá Boleslav Před 1 hod.

Keramická forma na bábovku velká 25 cm Iva, Praha Před 1 hod.

Orion 832355 Tableta do pohlcovače vlhkosti 450 g 3+1 zdarma Ilona, Děčín 6 Před 1 hod.

Spontex Aqua Revolution System 19800079 Náhradní potah na mop Monika, Šenov Před 1 hod.

Dóza na potraviny Lock&Lock HPL838 Jiří, Valkeřice Před 1 hod.

Navštívené produkty

Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. 17. listopadu 298, Příbram, 261 01, IČ: 48565164, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím