Strojek pro naklepání křehkého a jemného masa. Při čištění strojku stlačíme pohyblivou část a celý vnitřek vyjmeme. Opláchneme běžnými saponátovými prostředky. Návod na rozebrání a sestavení strojku najdete v obrazové příloze. Plátek masa uřízneme vždy vyšší, pokapeme olejem a okořeníme. Strojek uchopíme oběma rukama a mírně vtlačujeme do masa. Ostré nože prořezávají a zkracují vlákna, koření zasekávají dovnitř masa, kde zanechávají "komůrky", v kterých se usazuje šťáva. Maso tak zůstává jemné a plné šťávy. Strojkem přejedeme podélně a příčně. Druhou stranu naplátkovaného masa již nekořeníme a stejným způsobem zpracujeme. Takto zpracujeme všechny druhy mas. Hovězí maso na plátky či na guláš, vepřové, králičí, kuřecí, krůtí i pro přípravu čínských jídel.


Zákazníci ke zboží zakoupili

Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. 17. listopadu 298, Příbram, 261 01, IČ: 48565164, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím

E-shop funguje i během karanteny, zboží odesíláme bez zpoždění. Zároveň jsme na doporučení vlády ČR omezili možnosti dobírky. Děkujeme za pochopení.