Profesionálové ostří nože pomocí brousku po každém použití. V domácím prostředí je však jedno využití nože natolik krátké, že jej není nutno ostřit tak často. Nože, které využíváte nejčastěji, je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven, tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů. Řezné ostří po obou stranách s jistotou několikrát přetáhněte přes brousek. Na brousek příliš netlačte.


Právě prodáno

Čajník smalt KURKI Vladimír, Pardubice Před 3 hod.

Orion 750346 Podložka do lednice Fresh Food 47x30 cm Kateřina, Jílové u Prahy Před 5 hod.

Orion 111542 Forma na pečení Medvídek 26,5x18,5 cm Kateřina, Smržovka Před 5 hod.

Skleněný zásobník na vodu s kohoutkem Apple 6,5 l Eva, Želechovice nad Dřevnicí Před 5 hod.

forma na pečení chleba obdélník Milena, Kostomlaty nad Labem Před 6 hod.

Stolička Dumbo - nosnost 150kg Petr, Praha Před 6 hod.

Keramická forma na velikonočního beránka 32x18x15cm Romana, Brno Před 7 hod.

Košíčky silikonové DELÍCIA o 9 cm, 6 ks (630648) monika, libis Před 8 hod.

Litinová plotýnka pro plynové sporáky průměr 210 mm Jiří, Brno Před 9 hod.

Orion 131305 Ruční elektrický šlehač na Cappuccino 28 cm Pavlína, Šumperk Před 9 hod.

Navštívené produkty

Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. 17. listopadu 298, Příbram, 261 01, IČ: 48565164, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím