Profesionálové ostří nože pomocí brousku po každém použití. V domácím prostředí je však jedno využití nože natolik krátké, že jej není nutno ostřit tak často. Nože, které využíváte nejčastěji, je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven, tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů. Řezné ostří po obou stranách s jistotou několikrát přetáhněte přes brousek. Na brousek příliš netlačte.


Právě prodáno

Silikonová stěrka Presto malá Monika, Upice Před 20 min.

Tescoma Adaptér na indukci PRESTO o 21 cm 420946 Irena, Zbýšov Před 1 hod.

Thetford Chemické WC Campa Potti Excellence (565p) Lenka, Solnice Před 1 hod.

Lock&Lock HSS602 Vak úložný vakuovací 95x100 cm Klára, Brno Před 2 hod.

Leifheit Mop set combi clean M (55356) Eliška, Ždánice Před 2 hod.

Samolepicí štítky 4FOOD, 4 archy - CS Tescoma (897010) Jaroslava, Ústí nad Labem Před 2 hod.

Keramická forma na velikonočního beránka mini 17x14x9cm Hana, Praha 9 - Černý Most Před 3 hod.

GRANDE sada nádobí 9dílů Ing. Jiří, Slatina nad Zdobnicí Před 3 hod.

Smolík Vykrajovátko perníková kraslice velká 603 Zdeněk, Kostěnice Před 3 hod.

Těsnění Fagor 22cm k tlakovým hrncům Jitka, Uničov Před 3 hod.

Navštívené produkty

Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. 17. listopadu 298, Příbram, 261 01, IČ: 48565164, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím