Profesionálové ostří nože pomocí brousku po každém použití. V domácím prostředí je však jedno využití nože natolik krátké, že jej není nutno ostřit tak často. Nože, které využíváte nejčastěji, je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven, tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů. Řezné ostří po obou stranách s jistotou několikrát přetáhněte přes brousek. Na brousek příliš netlačte.


Právě prodáno

Spontex 97050276 Full Action Systém Red box s náhradou Kamila, Ostrava - Bělský Les Před 37 min.

Těsnění Fagor 22cm k tlakovým hrncům Jaroslav, Dobruška Před 50 min.

Orion 123760 Pekáč keramický s víkem glazovaný 41x27 cm Hanka, Veverská Bítýška Před 1 hod.

Přenosné chemické WC Campa Potti Qube XGL Soňa, Líšnice Před 1 hod.

Tescoma Grand Chef 428672.00 Pasírovač Ladislav, Tornala Před 2 hod.

GRIL.PODLOŽK.40X50 2KS BBQ Martin, Zbýšov Před 2 hod.

Tescoma Handy Kráječ na kostičky a hranolky Tomáš, Jihlava Před 2 hod.

Přenosné chemické WC Campa Potti Qube XGL Daniel, Petřvald Před 2 hod.

Kompletní plastový uzávěr termosky CONSTANT 0,7 a 1 l Tescoma (31852420) Miroslav, Horka nad moravou Před 3 hod.

Přenosné chemické WC Campa Potti Qube XGL Eliška, Liberec Před 3 hod.

Navštívené produkty

Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. 17. listopadu 298, Příbram, 261 01, IČ: 48565164, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely a v případě Vašeho souhlasu také pro personalizaci reklam. Přečtěte si Zásady souborů cookies.

Souhlasím